sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

Technológiai korszerűsítés célú hitelprogram

Részletek

GINOP_Plusz-3.2.1-21 "A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül"

Részletek

Új termékek a PAKOLE Trade kínálatában

Elkezdtük hőszivattyús rendszerek forgalmazását és telepítését. Hideg és meleg levegőt vagy hideg és melegvízet képesek előállítani a rendszerek, melyek a legkorszerűbb alkatrészekből, több évtizedes gyártási és tervezési tapasztalattal rendelkező partnerünk gyárt számunkra.  

Részletek

Telephely- és technológiai fejlesztés a PAKOLE Trade Kft.-nél – GINOP-1.2.16-22

Részletek

Infokommunikációs és felhő alapú online üzleti fejlesztések

Részletek

Technológiai korszerűsítés célú hitelprogram

Részletek

Jelentős újdonságtartalommal bíró és piaci szegmensbővülést eredményező termékek kifejlesztése

Cégünk a PAKOLE Trade Kft. a GINOP-2.1.7-15-2016-02036 K+F+I pályázatának keretében vállalta hat új termék prototípusának és/vagy ezek piacra vihető változatának elkészítését.

Részletek

Forgóeszköz finanszírozáshoz kapcsolódó tájékoztató

Adós neve: PAKOLE Trade Kft.

A forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: készletfinanszírozás, anyagbeszerzés, működési költségek finanszírozása

Hitelprogram azonosító: GINOP-8.3.5-18/B

 

Rugalmas családbarát foglalkoztatási megoldások bevezetése

A projekt képzésekre, szervezetfejlesztésre illetve informatikai eszközbeszerzésre irányul. Célja a munka és a magánélet összehangolását elősegítő foglalkoztatási formák elterjesztése Társaságunknál.

Részletek

Technológiai fejlesztés megvalósítása a PAKOLE Trade Kft-nél.

A GINOP pályázati koncepcióra épülő projekt célja, hogy a gyártó berendezések/gépek, beszerzésével társaságunk termelési kapacitása megfeleljen az elsősorban export piacokon indukált mennyiségi igényeknek. A megnövekedett igények kielégítésére a termelési folyamatunkat egy hidraulikus CNC élhajlító és egy CNC forgó-lyukasztó géppel támogatjuk.

Részletek