sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

GINOP_Plusz-3.2.1-21 "A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül"

Az ipari fűtéstechnikai piacon európai szinten meghatározó PAKOLE Trade Kft. komplex módon fejleszti gyártótevékenységét Székesfehérváron, melynek keretében kapacitásainak bővítése mellett dolgozóinak képzését, képességiek fejlesztését is folyamatosan bővíti, csiszolja. A fejlesztés eredményének köszönhetően az erőforrások optimalizálása és a hatékonyabb munkaszervezés javítja termékeink minőségét és dolgozóink közérzetét és munkakörülményeit.

A fejlesztés eredményeként a társaságnak lehetősége nyílik új termékek gyártására, valamint kis szériák költséghatékony előállítására is, mindezekkel pedig fontos lépést tesz az egyedi megrendelői igények hatékony kiszolgálása felé. Ezen túlmenően a projekt hozzájárul a hatékony erőforrásfelhasználáshoz, növekvő termelékenységet biztosít, így a vállalkozás versenypiaci pozíciójának erősítését, növelését eredményezi.

Kedvezményezett neve: Pakole Trade Kft.

Képzések elnevezése és célja:

Munkavállalói készség és kompetencia fejlesztés:

A képzés célja: Fejlődjenek a Munkavállalók Soft Skill készségei és kompetenciái, amelyek a sikeres, és hatékony munkavégzésük érdekében az előzetes felmérések alapján fejlesztést igényelnek.

Konfliktuskezelő- és kommunikációs tréning:

A képzés célja: a képzésben résztvevők kezelni tudják a felmerülő konfliktusokat, valamint az, hogy kiemelkedő szinten és módon legyenek képesek kommunikálni.

Okos IKT eszközök használata a mindennapokban:

A képzés célja: a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

 

Szerződött támogatás összege: 9.867.720,- Ft

Képzések részletes bemutatása: 35 órás Soft Skill és 36 órás IKT képzések.

Képző: MODELLO Módszertani és Képzési Intézet Kft.

A résztvevők összlétszáma: 20 fő.

Képzések befejezési dátuma: 2023. március 10.

Vissza