sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

Új termékek a PAKOLE Trade kínálatában

Elkezdtük hőszivattyús rendszerek forgalmazását és telepítését. Hideg és meleg levegőt vagy hideg és melegvízet képesek előállítani a rendszerek, melyek a legkorszerűbb alkatrészekből, több évtizedes gyártási és tervezési tapasztalattal rendelkező partnerünk gyárt számunkra.
 

Gazdaságos és hatékony hűtés vagy fűtés, hőszivattyúval

Az ipari környezetben nagyobb kihívások elé állíthatja a fűtés és hűtés kérdése, azonban cégünk ipari hőszivattyúi megbízható megoldást kínálnak ezen problémák kezelésére. Az ipari hőszivattyúink a legújabb technológiákat alkalmazzák, és az ipari igényeknek megfelelően tervezték őket. Akár a nagyobb termelőüzemek fűtéséről vagy hűtéséről van szó, akár a raktárak, műhelyek vagy irodák hőmérsékletének szabályozásáról, ipari hőszivattyúink megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Termékeink megbízható működése és hatékonysága hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet az Ön vállalkozásának. Energiatakarékos megoldásainkkal nem csak a környezetvédelmet támogatjuk, de energiát és azon keresztül költséget is megtakarít.

Hőszivattyús rendszereink

A Termékeink oldalon a Hőszivattyúk termékcsoport alatt részletes információt talál mindegyik hőszivattyús termékünkről, ha további információra vagy a megfelelő termék kiválasztásához segítségre van szüksége, keresse a Golács Zoltánt vagy Szollár Pétert.

Vissza