Cégcsoportunkról
sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

Az Ön komfortja a mi sikerünk

A PAKOLE cégcsoport több mint 30 éve meghatározó szereplője az európai ipari fűtéstechnikai piacnak, és termékeinket Európa szerte a minőség szinonimájaként említik. Saját gyártású termékeinket Európa és Ázsia 18 országába exportáljuk. Saját, fő termékcsoportjainkon kívül külföldi partnereink gondosan összeválogatott termékportfólióját is forgalmazzuk. Három külföldi és két hazai leányvállalatunk segítségével biztosítjuk ügyfeleink színvonalas kiszolgálását.

Innováció

Innovatív megoldásaink és kutató-fejlesztő tevékenységünk révén szeretnénk már ma felelni a holnap kihívásaira. Sokéves szervizelési és telepítési területen szerzett tapasztalatunkat kiaknázva a legújabb technológiákkal ellátott saját fejlesztésű és gyártású termékeket kínáljuk partnereink számára.

A 90-es évek elején cégünk Európában az elsők közt kezdte meg aláfúvatásos rendszerű sötétsugárzó berendezések gyártását. Mára számos termékkategóriában több száz modellt készítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos gyártástechnológiai és termék innovációra, új termékeink bevezetését minden esetben hosszas kísérleti kutatások és alapos minőségügyi tesztek előzik meg, garantálva ezáltal a hosszan tartó, kiváló működést.

Minőség és szakértelem

Készülékeink tervezésénél és gyártásánál a legfontosabb szempont, hogy hosszútávon, megbízhatóan és teljes körűen ki tudják elégíteni ügyfeleink igényeit.

Az általunk gyártott fűtőkészülékek mindegyike megfelel a legmagasabb szabványi előírásoknak, rendelkeznek CE, EMC, GOST, valamint ukrán, horvát és szerb tanúsítványokkal is. Cégünk 1997-ben bevezette az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert.

 

A PAKOLE egyaránt szigorú követelményeket állít beszállítóival és saját gyártásával szemben, kiváló alapanyagok használata és több pontos ellenőrző folyamat szavatolja a végtermékek azonos minőségét.

 

A PAKOLE cégcsoportnál kiemelt fontosságúnak tartjuk munkatársaink és szervizpartnereink folyamatos szakmai képzését, valamint készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére műszaki kérdések, tanácsadás, vagy tanulmányok, auditok készítése esetén. Szakértő mérnök kolléga segíti partnereinket már az igényfelmérés szakaszában, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk biztosítani.