Termékek
sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

MultiSplit

100%+

Akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható 1 kültéri egységhez, ami kedvező a kis épületek számára, és helyet takarít meg a telepítésnél is.

  • Széles működési tartomány (-30 – +55 °C)
  • Áramvonalas vezérlődoboz kialakítás

 Az új kialakítás lehetővé teszi a folyamatos friss levegő áramlását az inverter léghűtésére, így biztosítva az elektronika stabil működését.

  • Rugalmas telepítés

A teljes max. csőhossz legfeljebb 75 m és a max. magasságkülönbség legfeljebb 10 m, ami lehetővé teszi a kültéri egység telepítéséhez a legjobb hely kiválasztását.

 

Különböző típusú beltéri egységek csatlakoztatása a különböző igények kielégítésére:

  • Kazettás egység

3D spirális ventilátorlapát
Beépített vízszivattyú
Mosható szűrő
I-FEEL funkció

  • Légcsatornázható egység

Centrifugális ventilátorlapát
Egyenáramú motor
Opcionális vízszivattyú
Széleskörű alkalmazás
Rugalmas telepítés

  • Falra szerelhető egység

Sima levegőkifúvás
Rugalmas telepítés
A hűtőközegcső 3 irányból is csatlakoztatható.

Érdekesség
A hagyományos klímák esetén a levegő hőmérsékletét a falra szerelt beltéri egységben méri, ami kicsit csalóka, mert a kifúvás közvetlen közelében más értéket mér, mint mondjuk a szoba távolabbi pontján. Az I-FEEL funkció segítségével a helyiség hőmérsékletét a távirányítóban vagy a fali vezérlőpanelban lévő hőmérsékletérzékelővel érzékeli a beltéri egység és annak megfelelően szabályozza a kifúvott levegő hőmérsékletét. Ha használjuk az I-FEEL funkciót, akkor a beltéri egység érzékeli a távirányító helyzetét is és abba az irányba fújja ki a kívánt hőmérsékletű levegőt.