sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

Alcoa–Köfém, Székesfehérvár

Az Alcoa–Köfém székesfehérvári telephelyén a 90’–es évek elején indult meg az a fűtéskorszerűsítési projekt, melynek keretében cégünk mára a teljes ipari park területén több mint 1500 db fűtőberendezést telepített. A két vállalat máig tartó nagyon jó kapcsolatot ápol, mely szoros együttműködésnek köszönhetően cégünk továbbra is állandó szereplője a gyártelepen belüli korszerűsítéseknek és újonnan induló beruházásoknak.

Intersteel, Kassa, Szolvákia

A kassai Intersteel acélalkatrészeket gyártó konszernél a 90’–es évek közepétől kezdődően folyamatosan valósult meg a teljes fűtési rendszer decentralizációja. A gyártelep létesítményeinek fűtését az esetek 90%–ban az általunk gyártott GH típusú világos sugárzó berendezésekkel oldották meg, melyek a mai napig kifogástalanul üzemelnek
annak ellenére, hogy sok esetekben a csarnokok technológiai szennyezettsége kiemelkedően magas. A 15 éve üzemelő készülékek cseréje 2010–ben kezdődött meg.

SUKHOI Gyártelep, Novosibirsk, Oroszország

A SUKHOI repülőgépgyár személyszállító gépek gyártására használt csarnokaiban alakítottunk ki komplett decentralizált fűtési rendszert, melynek keretében sok nem szokványos kihívásnak kellet megfelelnünk. Az egyik ilyen a rendkívül alacsony méretezési hőmérséklet (–35°C) volt továbbá, hogy technológiai okokból a csarnokok egyes részein
stabilan biztosítani kellet a +25°C–t. A gyártelep területén több mint 200 db általunk gyártott sötétsugárzó berendezés és közel 150 db hőlégfúvó üzemel.