sötétsugárzó, hőlégbefúvó, termoventilátor, infrasugárzó, csarnok fűtés

Szerviz szolgálatásaink

A PAKOLE Trade Kft az általa gyártott és forgalmazott berendezések után a jogszabályokban előírt garanciális kötelezettséget vállal. Folyamatos alkatrészellátást biztosít raktárkészletről. Az alkatrészek megrendelhetők közvetlenül a helyszínen és e-mailen is postai utánvéttel, vagy futárszolgálattal. Rendelés esetén kérjük az alkatrész szabatos, pontos megnevezését feltüntetni a pontos beazonosíthatóság miatt.
A készülékek beüzemelési és garanciális javítási kérelmét közvetlen a PAKOLE Trade Kft-nél kell jelezni a szerviz@pakole.hu e-mailcímen vagy a lenti elérhetőségeken, és a további intézkedéseket a cég végzi.
Csak a cégünkkel szerződésben lévő megbízott szakszervizek által beüzemelt készülékekre vonatkoznak a garanciális feltételek. A garanciális időszak a készülék beüzemeltetéstől érvényesíthető.

Garancia

Garancia idő letelte után szerződéskötést követően rendszeresen, vagy csak egyszeri alkalommal is lehetőség van a telepített berendezések karbantartására.

A karbantartásokat szintén szervizpartnereink végzik el.

A szakszervizek olyan partnercégek, akik a megfelelő szervizoktatásokon folyamatosan részt vesznek, és a javításokhoz szükséges megfelelő műszaki információval és alkatrészekkel egyaránt rendelkeznek.
Javítási munkálatoknál a bejelentés és a munka (szervizelés) megkezdése közötti maximális időtartam: amennyiben csak 1 készülék szolgáltatja az adott helyiség fűtését, 24 órán belül megkezdjük a javítási munkálatokat. Fűtésrendszerrel rendelkező helyiségek esetén 48 órán belül vállaljuk a javítási munka megkezdését.